Barion Pixel

Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Tappancs és csont szilikon forma (csokoládé öntéshez), 8 adagos

890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Nem értékelt
Cikkszám: HB463
Elérhetőség: Raktáron: 1-3 munkanap
Szállítási díj: 1.190 Ft

Készíthetsz vele bonbont, zselét, pudingot, használhatod fagyasztáshoz vagy akár sütéshez is! A határ csak a kreativitásodban rejlik!

Az eredmény 8 adag csont és mancs alakú finomság!

Anyaga szilikon
Teljes méret 17,5 cm x 15,5 cm x 1,5 cm
Tappancs méret   4,5 cm x 4,5 cm x 1,5 cm
Csont méret 6 cm x 2,7 cm x 1,5 cm
Szín barna
Hőállóság -40°C - +230°C

Extra kutyafagyi recept:

Hozzávalók: 

  1. 2 db egész banán
  2. 2 doboz 250 grammos natúr kefír
  3. kb 110 g mogyoróvaj

Elkészítés:

  1. A banánokat egy nagyobb tálban villával zúzzuk össze, nem baj ha maradnak benne nagyobb darabok.
  2. Adjuk hozzá a kefírt és a mogyoróvajat. Az utóbbi vásárlásakor nézzük át, hogy ne legyen benne hozzáadott cukor.
  3. Miután minden hozzávalót összekevertünk adagoljuk ki a kis fagyasztós szilikon formákba. Ezekből több félét is lehet kapni vannak tök aranyos kis tappancs, csont és szív formák is.
  4. Tegyük a mélyhűtőbe, legalább egy órára vagy ellenőrizzük, mikor fagy át teljesen.
  5. Kényeztessük ezzel a finomsággal kedvencünket és élvezzük ahogy ő is hűsöl kicsit.

Nem igazán lehetne ennél egyszerűbb, de nagyszerűbb receptet találni. Természetesen a kutyafagyiban csak a képzeletünk szab határt. Rengeteg recept létezik jobbnál-jobb hozzávalókkal, melyek egészségesek kutyáink számára. Fontos azonban, hogy mindig körültekintően készítsük el ezeket a finomságokat és ne használjunk olyan alapanyagokat melyek károsak lehetnek kutyánk egészségére.

Tegye kívánságlistára a terméket, hogy a jövőben elsőként értesüljön az esetleges akciókról!

Leírás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.