Barion Pixel

Jelenleg szabadságolás miatt a telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető! Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.

Összefoglaló Rólunk és a Happy Bulldogról

Kik vagyunk mi?

    

Röviden összefoglalva: Bulldog gazdik, és ez nagyjából mindent elmond rólunk! Tehát, ha az oldalon jársz, érezd magad otthon, hiszen egy közös pontunk már biztosan van, ami a bucimánia! Bemutatkozik nektek tehát Vera, Ákos és Leó, a képeken látható mosolygós, enyhe eufórikus állapotban lévő buci, aki az ötletünket és inspirációnkat adta.

Szeretve lenni, és szeretni- a Happy Bulldog ötlet

Bulldog gazdinak lenni egy másvilági érzés, melyet úgy igazán csak mi, „szülők” érthetünk. Szinte nincs még egy hasonló teremtmény, aki ekkora odafigyelést és szeretetet, igényel, és cserébe ad vissza, mint egy buci. Nekik mi vagyunk a minden: szülő, játszótárs, óvónéni/óvóbácsi, takarító, alvótárs. Cserébe persze ők is megteszik a magukét. A számtalan bosszúfolt és a szétrágott kanapé mellett ők nekünk adják a szívüket teljes egészében, és támogatnak bennünket. Ők a leglelkesebb edzőtársaink, mindig tudják, ha hozzánk kell bújni szomorúbb időkben, sétálnak és kikapcsolnak velünk munka után és soha nem hagyják, hogy a maradékunk kínosan meghagyjuk tányérunk szélén.

A Happy Bulldog célja

Rengeteg szeretet árad felénk hű társainktól. Célunk, hogy ezt a szeretetet segítsünk minél egyszerűbben viszonozni az odaadó gazdiknak. Ezért is igyekeztünk minél szélesebb palettát elhozni nektek, melyekkel időnként kedveskedhettek bucitoknak, és persze magatoknak is. Termékskálánkat igyekeztünk hasznos, és értékes módon megválasztani, összhangban az új és a régi trendekkel. Próbáltunk egy helyen összegyűjteni nektek mindent, ami egy buci, és egy buci gazdi számára fontos, illetve alapkellék lehet. Termékpalettánk jelenleg első ízben jelenik meg számotokra, de folyamatosan bővülni fog, a ti igényeitek szerint.

Hisz minden boldog bulldog mögött van egy szerető gazdi!